رسالة اعتذار زوج: «سامحينى وزودى اللحمة فى البشاميل»
رسالة اعتذار زوج: «سامحينى وزودى اللحمة فى البشاميل»
- المكرونة البشاميل
- صفحات التواصل الاجتماعى
- أبو
- أخطاء
- أزواج
- المكرونة البشاميل
- صفحات التواصل الاجتماعى
- أبو
- أخطاء
- أزواج
«كلمة وهقولها قدام العالم كله أنا بموت فيكى وربنا يخليكى ليا، وهطلب منك طلب ابقى زودى اللحمة فى المكرونة البشاميل بعد كده أبوس إيدك».. لافتة اعتذار يغلب عليها روح الكوميديا، كتبها زوج من المنصورة بالدقهلية، ليعتذر لزوجته أمام الجميع حيث علقها أمام نادى «جزيرة الورد» بشارع المشاية بالمنصورة.
شهدت المنطقة من قبل عدة لافتات رومانسية عبَّر من خلالها أزواج عن اعتذارهم وامتنانهم لزوجاتهم وعن مدى تقديرهم لهن، ويطلبون من خلال اللافتات أن تسامحهم الزوجات على ما اقترفوه من أخطاء تجاههن، وحملت اللافتة الجديدة عنوان «ميرنا» قال فيها الزوج: «ميرنا.. انتى من أحلى الحاجات اللى حصلت لى فى حياتى.. انتى الحياة من غيرك ما لهاش لازمة انتى وجودك فى أى مكان بيكون جنة.. ما بالك بقى بوجودك فى حياتى عامل فيها إيه، انتى هدية ربنا ليا فى ٢٠١٦».
وأضاف الزوج: «كلمة وهقولها ليكى قدام العالم كله لو حكمت أنا باموت فيكى وربنا يخليك ليا».
وعلق عدد كبير من المواطنين على صفحات التواصل الاجتماعى، فقالت سيدة: «يا ستى ابقى زودى اللحمة، خلى الراجل ياكل ويتبسط»، وأضاف آخر: «وآدى آخرة اللى ما تزودش اللحمة لحبيبها»، بينما علق آخر قائلاً: «لسَّه فيه ناس برغم إن كل حاجة تدعو للتشاؤم قادرة تحب وتقول كلام رومانسى».