طالب «إعلام» ينمّى موهبته على سلالم الكلية: غنى يا «أحمد»
طالب «إعلام» ينمّى موهبته على سلالم الكلية: غنى يا «أحمد»
- الشباب والرياضة
- جامعة كفر الشيخ
- رامى صبرى
- رعاية الشباب
- شئون الطلاب
- قسم الإعلام
- كفر الشيخ.
- كلية الآداب
- مدينة دسوق
- أجر
- الشباب والرياضة
- جامعة كفر الشيخ
- رامى صبرى
- رعاية الشباب
- شئون الطلاب
- قسم الإعلام
- كفر الشيخ.
- كلية الآداب
- مدينة دسوق
- أجر
جلس مجموعة كبيرة من الطلاب حول شاب يمسك بـ«العود»، ظل يُغنى وبعضهم يردد وراءه الأغانى المختلفة على السلالم المؤدية لإدارتى رعاية الشباب وشئون الطلاب بكلية الآداب جامعة كفر الشيخ. يحرص أحمد شتا، الطالب فى الفرقة الثالثة بقسم الإعلام بكلية الآداب، والمقيم بمدينة دسوق، على أن يغنى ويعزف على العود فى وقت الفراغ بين المحاضرات، يؤكد أصدقاؤه أنه لديه موهبة فى الغناء والعزف، ويقوم بتطوير أدائه بالذهاب مع فرق مديريتى الثقافة والشباب والرياضة فى الفعاليات المختلفة: «بعزف وبغنى فى الكلية علشان أسعد زمايلى وأنمى موهبتى، أنا عاشق للعود وعاشق للفن، ولو أتيحت لى فرصة العمل فى الإعلام أو الفن هختار الفن».
يحرص على تعليم المزيكا والغناء لزملائه بأجر رمزى: «بحاول أعتمد على نفسى، وكمان عندى مطعم ومكتبة بشتغل علشان أوفر مصروفات جامعتى وبصرف على نفسى، أنا بحب الفن وبنميه جوايا لأنه بيشكل وجدانى وبيسعدنى».
يختتم جلسته على السلم، بأغنية لرامى صبرى، وغنى معه أصدقاؤه: «اخترت الغنا على سلالم الكلية عشان الطلبة بيتجمعوا عليه، وبختار الفن الهادف والموسيقى الهادية، وبقول للموهوبين لازم تكونوا مؤمنين بمواهبكم علشان تنجحوا، الموهبة هى اللى بتعيش وبتكبر جوانا وبنكبر معاها».