أحمد (62 سنة) يبحث عن عروسة فى الـ52: هشيلها فوق دماغي
أحمد (62 سنة) يبحث عن عروسة فى الـ52: هشيلها فوق دماغي
- البحث عن عروسة
- لافتة للبحث عن عروسة
- الملابس الجاهزة
- المرج
- عين شمس
- عروسة
- البحث عن عروسة
- لافتة للبحث عن عروسة
- الملابس الجاهزة
- المرج
- عين شمس
- عروسة
«أنا أرمل وعمرى 62 سنة، أريد زوجة أرملة عمرها من 45 إلى 52 سنة، لا تعمل، مع العلم أننى أمتلك محلاً لبيع الملابس الجاهزة»، لافتة انتشرت فى شوارع منطقتى المرج وعين شمس، وضعها أحمد حسين، الذى يئس من العثور على «ابنة الحلال» بالمواصفات التى يريدها، فقرر أن يطبع لافتة ويلصقها على جدران المنطقتين ربما يعثر على ما يريد.
توفيت زوجة «أحمد» منذ 5 سنوات، ولديه 3 أبناء تزوجوا جميعاً، ولأنه يعيش وحيداً، فكر فى الزواج مرة ثانية ويبحث عن عروس تقاربه فى العمر، وتناسب وضعه الاجتماعى: «أنا معنديش أى أمراض، ومش بشتكى من أى حاجة، بس تعبت من الوحدة طول اليوم فى المحل، وبالليل قاعد لوحدى واللى هتتجوزنى هشيلها فوق دماغى، وهتبقى شريكتى فى المحل ونشتغل سوا ونروح البيت مع بعض»، ومن ضمن مميزاته التى عرضها فى الإعلان، أنه يمتلك شقة مساحتها متوسطة، بمنطقة عين شمس الغربية.
منذ أكثر من عام، يبحث «أحمد» عن عروس تناسبه، وتعرف على الكثيرات ولكن لم يحدث توافق، وهو ما أشعره بالإحباط واليأس: «بعد ما كلمت كل الناس اللى أعرفهم إنهم يشوفوا لى عروسة بنت حلال تقضى معايا اللى باقى من عمرى، مش لاقى حد مناسب فيهم، قررت أعتمد على نفسى وأدوَّر بنفسى»، حتى ألحت عليه فكرة كتابة لافتة وتعليقها على الجدران، وبالفعل تجاوب معها عدد كبير من السيدات اللاتى اتصلن به: «فيه ناس كتير اتصلت، بس أخدوا الموضوع بهزار، وأنا فعلاً جاد جداً، وعايز أتجوز وأعيش حياتى فى ونس».