تامر حسني يثني على شاب طبع صورته على قميص رياضي: «شغلك رائع»

كتب: ياسمين محمود

تامر حسني يثني على شاب طبع صورته على قميص رياضي: «شغلك رائع»

تامر حسني يثني على شاب طبع صورته على قميص رياضي: «شغلك رائع»

حرص المطرب تامر حسني، على دعم مشروع شاب أنشأ براند ملابس يحمل صورته، وأرسل له رسالة يخبره، برغبته في توصيل «تيشيرت» له تعبيرا عن تقديره.

رسالة الشاب إلى تامر حسني

وجاءت رسالة الشاب إلى تامر حسني كالتالي: «عملت تيشيرت رياضي من البراند بتاعي بصورة النجم تامر حسني، مش لأنه فنان كبير فقط، بل لأنه مثل أعلى لكثير من الناس وأنا واحد منهم. أحبك جدًا يا تيمو، ونفسي أوصله التيشيرت بنفسي لأنه يستحق كل تقدير».

ورد تامر حسني قائلاً: «حبيبي ألف شكر على كلامك الغالي ده، شغلك رائع وربنا يوفقك وكل النجاح ليك، ولكل مجتهد زيك».

لفتة إنسانية أخرى

وكان تامر حسني الطفلة قد دعا هايدي المعروفة بـ«طفلة الشيبسي»، التي أعلنت رغبتها في مقابلته، لحضور حفل، عبر خاصية الستوري على إنستجرام، قائلاً: «يا هايدي أنا عايز أعزمك على حفلة.. بس اليومين دول مافيش حفلات.. فأنا بعزمك دلوقتي على فرح حد بعتبره أخويا.. النهاردة بالليل عشان نغني مع بعض.. لو وقتك يسمح، هبعتلك التفاصيل مع أستاذ مصطفى».


مواضيع متعلقة