تامر حسني يفاجئ هايدي طفلة الشيبسي: عايز نغني مع بعض
تامر حسني يفاجئ هايدي طفلة الشيبسي: عايز نغني مع بعض
في لفتة إنسانية مميزة من الفنان تامر حسني، كشف عن حبه الكبير لطفلة الشيبسي هايدي، التي ظهرت في مقطع فيديو على مواقع التواصل الاجتماعي وهو تتخلى عن كيس الشيبسي مقابل إعطاء فلوسه لرجل كبير في السن، وقرر تامر حسني أن يدعوها لحضور فرح أحد أصدقائه والغناء سويا.
تامر حسني يلبي طلب هايدي طفلة الشيبسي برؤيته
وأعاد الفنان تامر حسني نشر مقطع الفيديو من خلال خاصية الأستوري عبر حسابه الرسمي على موقع تبادل الصور والفيديوهات «إنستجرام»، وقال: «يا هايدي أنا عايز أعزمك على حفلة.. بس اليومين دول مافيش حفلات.. فأنا بعزمك دلوقتي على فرح حد بعتبره أخويا.. النهاردة بليل عشان نغني مع بعض.. لو وقتك يسمح يا أستاذة.. هبعتلك التفاصيل مع أستاذ مصطفى الراجل الشهم الجميل».
وشغلت الطفلة هايدي خلال الساعات الماضية المصريين، بعدما باتت تعرف باسم «فتاة الشيبسي» إثر انتشار فيديو لها وثقته كاميرا المراقبة بأحد المحلات وهي تتخلي عن كيس «البطاطس»، عند رؤيتها عجوزاً محتاجاً، لكي تعطيه ما في حوزتها من مال.