انفراد| «الوطن» تنشر الحلقة الثانية من تحقيقات جريمة المنشار بالإسماعيلية: توسَّل إليَّ قبل قتله: عاجل

كتب: عمرو الورواري

انفراد| «الوطن» تنشر الحلقة الثانية من تحقيقات جريمة المنشار بالإسماعيلية: توسَّل إليَّ قبل قتله: عاجل

انفراد| «الوطن» تنشر الحلقة الثانية من تحقيقات جريمة المنشار بالإسماعيلية: توسَّل إليَّ قبل قتله: عاجل

5 ساعات متواصلة داخل حمام منزل المتهم بقتل زميله طفل الإسماعيلية، تكشف تفاصيل الجريمة البشعة وكيفية ارتكابها، رغم توسلات المجني عليه بتركه وعدم افتضاح سرقته لهاتفه المحمول وتنازله عنه، إلا أنه رغم التوسلات عزم المتهم على ارتكاب جريمته على غرار المسلسل الأجنبي، بعد تخطيطه للجريمة واستعانته بأدوات للذكاء الاصطناعي.

وتكشف «الوطن» في الحلقة الثانية من جريمة المنشار بالإسماعيلية تفاصيل اعترف بها المتهم في تحقيقات النيابة العامة بعد تمثيله للواقعة تفصيلياً، وإرشاده عن الأدوات المستخدمة في الجريمة

تفاصيل الحلقة الثانية.. المتهم اشترى قفازات لإزالة بصماته

وتكشف «الوطن» طبقاً لتحقيقات النيابة العامة التجهيزات التي أعدها المتهم قبل ساعات من ارتكاب جريمة الإسماعيلية الجريمة كالآتي..

س- ما هي الأدوات التي اشتريتها حال توجهك لمسكنك قبل ارتكاب الجريمة؟

ج-اشتريت مفرش مشمع بلاستيكي ومن محل آخر اشتريت لزق وأكياس واشتريت جوانتي لإخفاء البصمات وحباية مسكن للصداع من الصيدلية لأني كنت مصدع وكنت عايز أبقي فايق وأنا بقتله.

س-هل حاول المجني عليه مقاومتك أو رد الاعتداء عليه لحظة الجريمة؟

ج-آه حاول مرتين، المرة الأولى لما حاولت أقتله داخل الغرفة الخاصة بي ووقع على الأرض وطلع كتر من جيبه حاول يضربني بيه بس وقع منه وتاني مرة في الحمام لما سيبته مربوط وكاتم فمه ونزلت أشتري أكياس رجعت كان فك نفسه شوية من إيده ومسك سكينة صغيرة كنت سايبها في الحمام وضربني بيها في إيدي وأنا ماسك السكينة الكبيرة وكان ساعتها عمال يترجاني أسيبه وأنه مش عايز تليفونه بس أنا ضربته بالسكينة الكبيرة على رأسه وقتلته.

س- ما هي الأدوات المستخدمة منك في الاعتداء على المجني عليه؟

ج-أنا ضربته بالمكواة في الغرفة وبالسكينة الكبيرة في الحمام وقطعته بالصاروخ بعد ما مات.

س-ما التصرف الذي بدر منك عقب قتلك للمجني عليه؟

ج-أنا بعد ما تأكدت أنه مات جردته من ملابسه وفرشت المشمع تحته في الحمام وجيبت الصاروخ وبدأت أقطع فيه.

س-هل استشعر بك أحد من جيرانك؟

ج-الست اللي كانت ساكنة بجوارنا خبطت على الباب ولما رحت بقولها أيوة من ورا الباب لقيتها بتقولي عايزة كرسي يطلع عليه الكهربائي لما بيصلح لها الكهرباء وفتحت الباب ووقفت وراه وقولت لها تدخل والكرسي كان جنب الباب وساعتها كنت عريان من فوق لأن هدومي كان عليها دم، وما أعرفش أخدت بالها ولا ﻷ.

س-وإنت بتمثل الجريمة قلت إنك ضربته بالشاكوش هل ده حصل؟

آه ضربته بالشاكوش مرتين وكان ممكن أضربه التالتة لو حاول يقاوم أكتر لكن حسيت إنه خلاص هيموت.

المتهم يكشف تفاصيل جريمته البشعة

س - فيما استخدمت السلاحين الأبيض السكين الكبير والسكين الصغير؟

ج- السكين الكبير ضربته بيها ضربة على دماغه، والسكينة الصغيرة قطعت بيها جسمه.

س- كيف تم القبض عليك؟

ج- بعد الواقعة بكم يوم كان يوم الثلاثاء جه مخبر مع والدي على البيت وسألني على المجني عليه قلت له جه معايا إلى العمارة وماطلعش وبعدين جالي رئيس المباحث وقلت له على الحقيقة لكن أخفيت عنه التفاصيل وسألوني أخفيت الأشلاء فين وأرشدت عن مكانها.

رابط الحلقة الأولى من هنا.. الحلقة الأولى من نص تحقيقات جريمة المنشار في الإسماعيلية سرق تليفونه واشتري سجاير

انتظرو الحلقة الثالثة.. كيف أخفى المتهم أشلاء المجني عليه؟


مواضيع متعلقة