نشأت الديهي: أرفض تطاول بعض السوريين على مصر
نشأت الديهي: أرفض تطاول بعض السوريين على مصر
استنكر الإعلامي نشأت الديهي التظاهرات التي خرجت من بعض السوريين أمام الجامع الأموي في دمشق.
وقال «الديهي» خلال تقديم برنامج «بالورقة والقلم» المذاع عبر فضائية TeN، مساء الأحد، «أرفض التطاول على بلدي ورئيسي، اللي يشتم ويتطاول بقولك لا من فضلك لو أنت عندك ذرة وطنية أو دين اطلع اعمل تظاهرة ضد نتنياهو».
وأضاف: «أنتم لم تتحركوا ضد نتنياهو الذي يحتل الجولان، طيب اطلعوا حرروا الجولان، ورينا الأيديولوجية ورينا الشطارة وبعدين حرر بلدك الأول، أنا مليش علاقة بالعلاقات الرسمية وأنا أمثل صوت الشعب المصري».
وتابع: «أنا عايز اعتذار من الشرع نفسه، وبقول تاني يا جماعة الخير انتبهوا وشوفوا أنتوا بتتطاولوا على مصر وتقولوا إحنا ندعم الاقتصاد المصري، مش عايزين دعمك، الشعب المصري زهق وخلص رصيد الصبر تجاه التطاول عليه، مش في كل دولة يطلع أنصار الإخوان ويشتموا في مصر، مش كام قطعة شاورما هما اللي هيدعموا الاقتصاد المصري».