أحمد زكي في فيديو نادر له عن نجاح أغنية «البيه البواب»: «أنا مش مطرب أنا مؤدي فقط»
أحمد زكي في فيديو نادر له عن نجاح أغنية «البيه البواب»: «أنا مش مطرب أنا مؤدي فقط»
حققت أغنية «البيه البواب» نجاحا كبيرا من فيلم يحمل نفس الاسم، ومازال الجمهور مرتيرتبط بها حتى بعد مرور أعوام على عرضه الأول، وفي حوار نادر للنمر الأسود أحمد زكي، تحدث فيه عن نجاح أغنية «البيه البواب»، وعلق عليها قائلًا:«أنا مؤدي مش مغني».
أغنية البيه البواب
وأضاف: «أنا مؤدي مش مطرب، لأن المطرب لازم يكون فيه عرب في صوته ولحن، لكن أنا ده كان فيلم البيه البواب اجتماعي بسيط لطيف زي فيلم البيه البواب، بيكون الغناء بديل عن مشهد تمثيلي، فهو هنا بيتكلم بلسان حال الشخصية، فمينفعش أجيب مطرب معروف يغني ده، علشان كده أنا كنت بغني بشخصية عبد السميع مش أحمد زكي اللي كان بيغني».
وتابع أحمد زكي أن نفس الأمر ينطبق على فيلم كابوريا، فالغناء الذي كان في في الفيلم كان على لسان حال الشخصية، فهو ظهر بيغني على حسب ثقافته: «علشان كده كل دور بيكون ليه صوت معين على حسب شخصيته».